L’IDEAL-Oficina Jove de la Garrotxa, comença nova temporada i programació d’activitats

Comparteix-ho amb els teus amics:

Comença el curs acadèmic a les escoles, instituts i universitats… i l’IDEAL-Oficina Jove de la Garrotxa ja té a punt la programació d’aquest primer trimestre. Es tornen a oferir els tallers, ja coneguts, com el de converses en anglès, molt ben valorat pels seus participants, els tallers de suport a l’estudi per a joves de 1r i 2n d’ESO, impartit per alumnes de primer de batxillerat amb el suport de l’equip tècnic i el grup de ràdio on es va consolidant la concreció d’un programa juvenil. Però també hi ha novetats com el nou taller de costura de supervivència, l’hora “freestyle” i un taller de dibuix manga.

espai ideal olot

També es van concretant les propostes sorgides dels pressupostos participatius de joventut que s’aniran succeint fins acabar l’any 2015. Algunes es faran a l’IDEAL – OJG i d’altres en espais de la ciutat, per tant, cal estar-ne pendents. També és important remarcar que ja s’està preparant la segona assemblea jove que probablement es celebrarà a principis del 2016.

A banda d’aquestes activitats i tallers, l’IDEAL-OJG és un espai d’informació juvenil on s’hi pot trobar assessorament sobre diferents temes; lleure, mobilitat, associacionisme, orientació acadèmica, beques, carnets juvenils… Hi podem trobar també, en horari de dilluns de 16h a 20h i dimecres de 17h a 19h, el servei de Tarda Jove (servei de salut juvenil), i informació general del projecte de Garantia Juvenil ja que també es gestiona en part des de l’Oficina Jove. A banda de totes les activitats comentades, l’IDEAL-OJG és un espai obert d’estudi d’accés lliure amb wifi gratuït i un espai de trobada per a tots els i les joves de la comarca. Un espai de participació on els joves no només són participants sinó creadors i motors d’activitats i projectes.

Per inscriure’s a les activitats, cal anar a l’IDEAL-OJG en el següent horari: dilluns al matí de 10h a 13h, tarda de 16h a 20h, dimarts, dimecres i dijous, tarda de 16h a 20h, i divendres, matí de 10h a 13h, tarda de 16h a 20h. Hi ha temps fins al dia 3 d’octubre.