Lildami enamora Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres 9 de juliol Sant Jaume de Llierca va poder gaudir del concert de Lildami, grup portaveu de la música urbana cantada en català.

Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantant de rap/ trap en català, que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de drogues o violència i que actualment ja acumula més 2.000.000 de visualitzacions i més de 12.000 subscriptors al seu canal de Youtube.

Segons Joan Soler, regidor de joventut “Lildami ens ha enamorat a tots”. “Les seves lletres destaquen pel seu missatge positiu allunyat dels estereotips de gènere amb temes que ens parlen de la vida, l’amor, el desamor i del dia a dia dels joves” afegeix Soler.

Soler ha fet una valoració positiva del desenvolupament del Concert de Lildami i ha reconegut que la gestió de les zona de concert “ha suposat molta feina” i ha agraït la col·laboració de la brigada jove de Sant Jaume en l’acondicionament de la Plaça Major i la col·locació de les cadires.

Enguany l organització de la nit Jove de Sant Jaume ha estat tot un repte per les dificultats organitzatives com a conseqüència de la situació de pandèmia i les mesures de les autoritats sanitàries i el Procicat. Per aquest motiu, finalment, es va realitzar un concert assegut amb ús de mascareta i la distancia de seguretat en tot moment.

“Estem molt contents que l’ajuntament aposti pels joves i porti al poble grups de nivell”, ha comentat un jove integrant de la brigada joves. I és que, segons informa Soler, aquest és la línia de treball que vol seguir el consistori en relació als joves. “Volem que els nostres joves pugin trobar l’oferta cultural i d’oci que volen al poble”.

Finalment, Lourdes Barris, regidora de cultura ha fet una valoració positiva del comportament de la ciutadania dins dels espai del concert i ha destacat la gran col·laboració del centenar de persones que hi van assistir, sobretot en el moment de la sortida. Tot i que ha estat una Nit Jove en situació de pandèmia i que no s’ha recuperat del tot la normalitat, per Barris el concert de Lildami “ha estat un pas important anímicament pels joves del poble “.

GALERIA DE FOTOS

Info: Ajunt. Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics: