L’intens trànsit a l’Avinguda Sant Jordi provoca desperfectes a la unitat mòbil encarregada de fer mesures de contaminació a la zona

Comparteix-ho amb els teus amics:

La furgoneta de la Generalitat encarregada de fer mesures de contaminació a la zona, no ha hagut d’esperar gaires dies per tastar les conseqüències de l’intens trànsit a l’Avinguda Sant Jordi, que ha provocat desperfectes a la unitat mòbil.

Com ja han denunciat reiteradament els veïns de l’Avinguda Sant Jordi. L’intens trànsit de la via i el nombrós pas de camions de gran tonatge provoca desperfectes i accidents, tant al mateix carrer com als vehicles estacionats. El cas evident és, la unitat mòbil de la Generalitat encarregada de fer mesures de contaminació a la zona, que fa pocs dies es va estacionar al carrer, i que ja ha petit l’intens transit, amb desperfectes a la pintura i carrosseria. Veure fotos.

Imagen

Imagen

Imagen

Imagen

Alguns veïns culpen a l’Ajuntament d’Olot, de la situació tant critica que pateix l’Avinguda Sant Jordi

Segons critiques i comentaris, hi ha veïns que culpen a l’ajuntament de la contínua degradació de la zona, per haver-hi permès l’obertura de l’escorxador Olot Meats, ja que se sabia que augmentaria considerablement el transit de camions de gran tonatge per l’Avinguda Sant Jordi, per altra banda, també es critica que com a mínim els cap de setmana, s’hauria de desviar el transit d’aquest tipus de transport per altres vies i deixar descansar als veïns i el carrer.