L’Islam a Olot, una bomba de rellotgeria

Comparteix-ho amb els teus amics:

Article d’opinió d’Ignasi Mulleras
Regidor i portaveu del grup municipal de PxC d’Olot

Fa només unes setmanes, desenes d’immigrants de color fanatitzats, magistralment “dirigits” pels habituals de l’extrema esquerra olotina, exigien un habitatge social a la sessió plenaria del mes de desembre a Olot. Jo només vaig dir que una imatge valia més que mil paraules, ja que cal acabar amb els privilegis immerescuts d’alguns, a costa de l’esforç dels olotins de casa.

Uns dies abans, el Govern del Partit Popular, el mateix que d’acord amb el Govern de la Generalitat del llavors amic Sr. Pujol, va obrir ja fa uns quants anys, les portes de bat a bat a la immigració, va aprovar la introducció de l’Islam a les aules. Una decisió que suposa una amenaça pels nostres valors, que ens han permès construir una societat avançada, amb un model de convivència, en el que homes i dones gaudeixin d’un alt grau d’igualtat d’oportunitats i en el que la font de dret és una legislació universal, que ha de ser igual per tothom, i no un text que pretén ser irrefutable com l’Alcorà. Aquesta catastròfica concessió a una religió que manté el dogma de la guerra santa per expandir-se, constitueix un nou experiment irresponsable que fa trontollar els fonaments de la nostra cultura. Les aules no poden esdevenir centres d’adoctrinament per barrar el pas del progrés i de les llibertats que gaudim avui.

Al pas que anem, quan tindrem a casa un atemptat com el d’Austràlia?
I és que abans que aquest fanàtic islamista segrestés una vintena de clients a una cafeteria de Sydney, o de què aquest darrer octubre, un jove convertit a l’Islam, ataqués a trets el Parlament de Canadà, després de matar un soldat de 24 anys, o de què sense anar més lluny, la darrera setmana, un grup de talibans al Pakistan, matessin més de 140 nens en una escola, abans de tot això ja havien hagut més atemptats, i alguns ja ho havíem advertit.

I és que no podem mirar cap a un altre costat, com fan els de “la casta política”, mentre alguns van degollen, dia si dia també, a persones que no pensen com ells a l’Orient Mitjà.

A Catalunya hi ha més d’una trentena de mesquites radicals salafistes, que prediquen l’odi a Occident, sense que ningú faci res. A Terrassa, en teoria un Iman moderat, explicava com “atonyinar” a les dones.

A Salt, molt a prop d’aquí, ja han aparegut les primeres banderes de l’Estat Islàmic…i tot això algú ho ha de denunciar i impedir, amb la finalitat de què no ens esclati a casa, aquesta bomba de rellotgeria. És el que fem des de Plataforma per Catalunya.

I ara, els de sempre, ja poden començar amb els insults habituals de qualificar-nos de racistes, xenòfobs, feixistes, catastrofistes, etc…

Ignasi Mulleras
Regidor i portaveu del grup municipal de PxC d’Olot