Llibres de lectura de préstec per als estudiants de Batxillerat d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

A través del Pressupost Participatiu de Joventut, s’han pogut adquirir 140 exemplars dels títols més coneguts i necessaris que estaran en dipòsit a la seu de l’Ideal-OJG. Els estudiants que els requereixin, només caldrà que els demanin en préstec.

Des de la Comissió d’Alumnes del Consell Escolar Municipal van presentar com a proposta al Pressupost Participatiu de Joventut la possibilitat de tenir un fons dels llibres de lectura obligatòria de Batxillerat per als joves estudiants.

Donat que, la demanda dels títols de lectura obligatòria és molt alta, es concentra en èpoques determinades i les biblioteques dels centres així com la biblioteca municipal no poden atendre totes les sol·licituds i molts estudiants es troben sense accés a les lectures que els proposen des dels instituts, una colla de joves van presentar una idea al Pressupost Participatiu.

Concretament la proposta del grup de joves era adquirir més exemplars per poder cobrir aquesta demanada i ajudar a solucionar aquest dèficit.

El grup de joves, conjuntament amb l’Ideal-OJG i la Biblioteca Municipal i gràcies al Pressupost Participatiu de Joventut, han pogut comprar un total de 140 exemplars de títols tan coneguts com: el Lazarillo de Tormes, Mirall Trencat, Nada, la Fundación, Tirant lo Blanc, Aigües encantades, Mirall trencat, entre d’altres, que quedaran en dipòsit a l’Ideal-OJG.

Els i les joves que vulguin aconseguir en préstec algun d’aquests llibres podran fer, a partir d’avui mateix, la seva sol·licitud a les oficines de l’Ideal-OJG situada a la Plaça Clarà.

Aquesta és una proposta més de les moltes que diferents joves de la ciutat i comarca presenten i gestionen amb el Pressupost Participatiu de Joventut i que d’una manera o altra facilita la participació i la implicació de molts joves en la millora del dia a dia de la ciutat.

https://www.olot.cat/media/site1/cache/images/biblio-ideal-4.jpg