Lliurament aquest diumenge dels Premis XL Literari infantil i Juvenil de la Garrotxa i Sambori Òmnium 2014

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Premi Sambori Òmnium és l’únic del seu àmbit que es fa arreu dels Països Catalans

Òmnium Cultural ha organitzat l’acte de lliurament al Centre Cultural de Les Preses (La Garrotxa) el proper diumenge 16 de març a les 11:00 hores. Durant la cerimònia, on hi haurà l’actuació de l’esbart Marboleny, la presidenta d’Òmnium Cultural La Garrotxa, Núria Torres i l’il·lustríssim alcalde de les Preses, Pere Vila, presidiran l’entrega dels guardons als autors de les redaccions premiades pel jurat format per

Premi Infantil i Juvenil de la Garrotxa: Montse Boix, Lourdes Barris, Carme Punset, Montse Macias, Margarita Busquets, Rosa Mª Montañà, Esperança Martínez, Cecília Coll i Encarnació Dorca.

Premi Sambori: Xavier Anton, Anna Piella, Teresa Sanglas, Montse Macias i Cecília Coll.

El Premi Sambori, nascut al País Valencià gràcies a Escola Valenciana, és l’únic premi de narrativa escolar que té com a eix la llengua catalana que es fa al conjunt dels Països Catalans. Un any més la xifra de participants augmenta arribant als 50 centres i fregant els 5000 participants.
Les redaccions guanyadores a la demarcació Alt Ter-Garrotxa passaran automàticament a participar a la fase nacional del Premi Sambori Òmnium. La festa Sambori Òmnium de Catalunya es farà el proper mes de maig.

00211032014