Lluïda celebració a la Festa Major de Begudà

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat cap de setmana, 28 i 29 de juliol, ha tingut lloc la Festa Major de Begudà.

El tret de sortida ha estat el dissabte a la tarda amb el partit de futbol de solters contra casats. A la mateixa hora també s’han celebrat els jocs infantils i el taller de papiroflèxia a càrrec de Joan Paper, que ha culminat amb un berenar per a tothom. A les 9 del vespre s’ha celebrat el tradicional sopar popular, a l’aire lliure i amb més de 180 assistents, on s’ha fet reconeixement a dos productors locals per la seva distinció aquest mes de juliol, dins els premis Girona Excel·lent; un cop finalitzat el sopar s’ha donat pas al ball amb el conjunt “Què tal”.

El diumenge 29 al matí s’ha celebrat la Missa i el vermut per a tots els assitents i tot seguit el tradicional ball de la faràndula; amb els capgrossos en Cosme i l’Eulàlia i els gegants de Sant Joan les Fonts; en Joan i la Roser.

A la tarda ha tingut lloc l’audició de sardanes amb la cobla Principal de Banyoles, patrocinada per SYSFEED i a la mateixa hora la Festa de l’escuma on els més menuts han gaudit d’allò més. A les set de la tarda, ha tingut lloc l’espectacle de fi de festa amb el grup de playback de Sant Joan les Fonts “Surti com Surti”, que ha aplegat més d’un centenar de persones per acomiadar la Festa Major d’enguany amb música i bon ambient.

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: