Lluïda celebració de la Festa Major de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Nit de les Dones d’Aigua, el Piromusical, l’Orquestra Maravella i el dinar de Tornaboda van acollir més de 3.000 espectadors i han esdevingut els plats forts de la celebració

Sant Joan les Fonts ha celebrat amb èxit la seva Festa Major durant el pont de Sant Joan. Els actes es van iniciar el divendres 21 de juny, quan es va donar el tret de sortida amb el pregó a càrrec de la secció de bàsquet del C.P.S. i tot seguit concert amb Havaneres i botifarrada popular a la plaça major.

Dissabte es van dur a terme dues representacions de teatre, amb el grup Una Càpsula de Teatre i la seva obra ‘Animals de Companyia’, al Castell de Juvinyà, i tot seguit el concert de rock a la pista poliesportiva amb Silverflame, Pèrdues i Dj Doctor Infierno.

Diumenge al matí va dur-se a terme la tradicional Trobada de cotxes antics i clàssics, que enguany arriba a la setena edició. A la tarda un equip de corredors voluntaris van dur la Flama del Canigó des de Bianya fins als Jardins de Can Lics de Sant Joan les Fonts, on va tenir lloc el berenar popular i lectura de la llegenda a càrrec d’Imma del Destí. A continuació, Jaume Espadalé, va presentar el seu llibre ‘La màgia del mirall’. Amb la Flama del Canigó, i entrada ja la nit, es va encendre la foguera de la revetlla per donar pas al multitudinari espectacle de la Nit de les dones d’aigua, on les més de 2.000 persones que s’hi van aplegar vàren gaudir d’una nit màgica que va culminar amb el Piromusical i el ball a la Plaça Major amb Duet de Franc i DJ.

Dilluns a primera hora del matí va tenir lloc el concurs de pesca al riu Fluvià, al migdia la missa solemne i la cercavila de la faràndula del poble, acompanyats dels Timbalers Dum Dum Dum. També va tenir lloc, com ja és un costum any rere any, els premis del 40è Concurs de Fotografia de l’Escola de Belles Arts, així com també el lliurament de premis del concurs de pesca. A la tarda es va celebrar el concert i ball amb l’Orquestra Maravella, que van oferir un concert fantàstic i de gran qualitat davant del nombrós públic assistent, enmig del ball va tenir lloc l’elecció de l’Hereu i la Pubilla: Sílvia Prujà i Pol Sucarrats han estat escollits per representar aquest any Sant Joan les Fonts.

La Festa Major va posar el punt i final ahir, dimarts 25 de juny, amb la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda, on tots els assistents van gaudir d’un bon àpat en companyia de familiars i amics; a l’hora dels cafès va tenir lloc l’actuació del mag Sanyes, que va divertir d’allò més a tot el públic amb la seva màgia i humor.

1.PREGO

2.TEATRE

3.CONCERT SILVERFLAME

4.TROBADA COTXES ANTICS

5.FLAMA DEL CANIGÓ

6.LECTURA DE LA LLEGENDA

8.NIT DONES D'AIGUA (foto @cianosi)

17. DINAR TORNABODA

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts

RELACIONAT:

VÍDEO ESPECIAL i FOTOS: Prop de 2.000 persones varen gaudir d’un dels millors espectacles de la Nit de les Dones d’Aigua dels últims anys

Comparteix-ho amb els teus amics: