Lluïda celebració de la tradicional Festa de Sant Cosme i Sant Damià de Begudà

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat diumenge, dia 23 de setembre s’ha dut a terme la tradicional Festa de Sant Cosme i Sant Damià. Hi hagué una molt bona participació de veïns, familiars i amics amb un ambient alegre i festiu.

La diada s’inicià a dos quarts d’onze amb la missa celebrada pel Mossèn Miquel Vall-llosera a la capella que porta el mateix nom que la celebració: Sant Cosme i Sant Damià, seguidament un pica pica de productes locals per a tots els assistents, que va donar pas al tradicional ball dels cap grossos Cosme i Eulàlia, amb el qual es va donar per tancada la celebració.

Enguany, i per setè any consecutiu, es va fer el sorteig de dues coques beneïdes en honor a Sant Cosme i Sant Damià, amb la novetat que enguany els beneficis es destinaràn a la jornada solidària Pigfeet que es celebrarà el cap de setmana vinent al mas Corominas de Begudà, un acte solidari pel càncer infantil, amb foodtrucks, concerts, classes dirigides i moltes altres sorpreses.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts agraeix a tots els assistents la seva participació, així com també a la Comissió de festes de Begudà i Sant Cosme la tasca realitzada.

Info i foto: Ajunt. Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: