Lluïda festa dels 50 anys del bàsquet santjoanenc

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte el CBGX Santjoanenc va celebrar els 50 anys de bàsquet a Sant Joan les Fonts.

El pavelló estava guarnit per a l’ocasió amb una exposició de samarretes històriques del club, fotografies d’equips, alguns dels trofeus aconseguits pel club i una de les dues primeres cistelles que es van col·locar al pati de les monges, el lloc on va començar la història del bàsquet santjoanenc.

Les activitats van començar al matí, amb un torneig de 3×3 que va desbordar l’organització de l’èxit, amb 27 equips participants: des de velles glòries fins a les promeses santjoanenques de minibàsquet. Les activitats del matí es van acabar amb un concurs de triples.

A la tarda, en Pep Cargol va organitzar un clínic sobre la mecànica del tir que va comptar amb la presència de diversos jugadors del planter del club.

Les activitats van continuar amb un col·loqui amb quatre dels millors jugadors formats al club: Pep Cargol (bronze en l’Eurobàsquet del 1991, campió de l’Eurolliga el 1995 i de la lliga ACB el 1993 i 1994, entre d’altres), Xevi Cargol (jugador de l’ACB amb l’Areslux Granollers) i els actuals jugadors del CB Quart de lliga EBA Albert Coderch i Roger Serra. El col·loqui va estar moderat pel periodista Joan Bril·li. Durant el col·loqui també es va presentar un llibre realitzat per Enric Bru que conté textos de Joan Bril·li i Oleguer Plantalech, imatges de molts dels equips de l’entitat, i un llistat de tots els jugadors que han passat pel club. Al vespre es feia un sopar amb parlaments instuticionals.

Info i foto: cbgx.blogspot.com