Lluís Llach i Ignasi Termes emplenen de gom a gom el Casal Marià per presentar l’Entesa de la Garrotxa pel Debat Constituent

Comparteix-ho amb els teus amics:

Lluís Llach i Ignasi Termes emplenen de gom a gom el Casal Marià per presentar l’Entesa de la Garrotxa pel Debat Constituent

Ahir a la tarda Lluís Llach i Ignasi Termes, membres de la Coordinadora Nacional d’Enteses, varen presentar a Olot davant unes 200 persones amb un Casal Marià ple de gom a gom l’Entesa de la Garrotxa pel Debat Constituent. Ara, serà la mobilització ciutadana, entitats i associacions de la comarca que s’adhereixen al projecte.

El novembre del 2018 el president de la Generalitat, Quim Torra, va crear el Consell Assessor per a l’impuls d’un Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent. Un cop conclosa aquesta primera etapa, el Consell dóna pas a la Coordinadora Nacional d’Enteses, que aglutinarà delegacions territorials perquè la societat civil debati sobre tots els àmbits constituents per establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya.

En aquest marc, s’estan creant les Enteses Locals i Comarcals, que s’ocuparan d’organitzar diversos debats ciutadans al territori fins a la primavera del 2020. Aquestes enteses territorials s’articulen com a plataformes de les entitats locals que s’adhereixen al projecte.

Imagen