Lluís Martínez, fins ara Cap de Mobilitat i Transports de Fisersa, serà nomenat dilluns vinent com a nou gerent de l’empresa

CASADEMONT, LOURDES - ACN · ID 108782/871465 Imatges de la seu de Fisersa a Figueres.
Comparteix-ho amb els teus amics:

La Junta General de Fisersa nomenarà dilluns vinent, 30 de juny, Lluís Martínez, fins ara Cap de Mobilitat i Transports de l’empresa, com a nou gerent en substitució de Josep Viñas. Martínez, enginyer tècnic industrial per la UPC i Màster en direcció d’empreses per la UdG, ha estat escollit “per la seva sòlida i contrastada experiència dins l’empresa”. Manuel Toro, conseller delegat de Fisersa, ha defensat la conveniència de cobrir la plaça amb la promoció interna d’un treballador de l’empresa “amb anys d’experiència a Fisersa i que ha ocupat diferents responsabilitats, sempre amb una solvència contrastada”. Martínez serà el quart gerent de l’empresa municipal en els últims anys.

CASADEMONT, LOURDES - ACN · ID 108782/871465 Imatges de la seu de Fisersa a Figueres.
CASADEMONT, LOURDES – ACN Imatges de la seu de Fisersa a Figueres.

Després de l’acomiadament dels tres últims gerents, de pagar 180.000 euros en indemnitzacions, de denúnices dels partits de l’oposició a fiscalia i antifrau i d’innombrables picabaralles polítiques, Fisersa, l’empresa municipal que gestiona, entre d’altres, l’aigua potable, el clavegueram i el transport urbà de la capital altempordanesa, tindrà el proper 1 de juliol un nou gerent. Es tracta de Lluís Martínez, enginyer tècnic industrial i actual Cap de Mobilitat i Transports de l’empresa, que accedeix al càrrec per promoció interna i no per concurs públic després que aquest s’anul·lés per defectes de forma i davant la possibilitat que fos impugnat.

Martínez, succeeix en el càrrec a Josep Viñas, acomiadat el passat mes de febrer i que reclama a l’Ajuntament de Figueres una indemnització de 100.000 euros per acomiadament improcedent.

Amb el nomenament de Martínez, es vol posar el punt i final a una polèmica que fa mesos que s’arrossega i que va viure un darrer capítol al ple municipal del passat 4 de junt quan els grups de la oposició en bloc van presentar una moció conjunta per demanar el cessament del primer tinent d’alcalde, Manuel Toro, com a conseller delegat i gerent de Fisersa. ACN