Lluís Micaló, nou reforç de l’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Unió Esportiva Olot reforça la línia defensiva amb l’arribada de Lluís Micaló, procedent del SD Formentera de la Tercera Divisió balear.

El gironí té 26 anys, un bon currículum a a la categoria i també una incursió a Segona B amb l’Sporting Mahonés. Polivalent, físic, treballador i amb l’edat òptima per convertir-se en un dels puntals de la rereguarda olotina.

Lluís Micaló Masachs (11-08-1989, Girona) esdevé la quarta cara nova de l’Olot 2016-17. Un altre futbolista de la província que tot i ser relativament jove, acumula una trajectòria solvent amb dues etapes a Ses Illes. Té una mínima experiència a Segona B, en la seva curta etapa a l’Sporting Mahonés menorquí, i més àmplia a Tercera Divisió a files de Palamós, Figueres, Manlleu o el mateix Formentera, club amb el qual ha disputat el play-off per pujar en els dos últims anys. Va sortir del juvenil de divisió d’honor del Girona i just després va foguejar-se a Cassà i Guíxols. Micaló destaca per la seva polivalència, ja que pot ocupar les posicions del lateral dret, central i fins i tot de pivot defensiu. Un jugador disciplinat, amb rigor tàctic i unes bones facultats físiques per aprofitar tota la banda. El gironí, un d’aquells homes que sumen i fan pinya, s’ha sentit atret per al projecte de la UEO que li permet tornar a prop de casa en la plenitud futbolística de la seva carrera.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Font: Comunicació UE Olot / Oriol Boix