L’obra gràfica de Ferran Coves es pot veure a Can Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas us convida a visitar l’exposició “Perfils Humans Cartogràfics” a Can Trona – Centre de Cultura i Natura.

Seguint la filosofia del Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, aquesta tardor s’ha volgut donar visibilitat a l’obra del garrotxí Ferran Coves; artista conegut entre altres coses per haver col·laborat al setmanari La Comarca d’Olot, en una secció d’opinió gràfica anomenada #Comhoveig, sobre temes d’actualitat o pensament. En aquesta ocasió, però, no ens ve a presentar aquest treball, sinó un altre molt especial, concretament una col·lecció de collages que vol reflexionar sobre la relació entre les persones i la natura.

El que Coves ha volgut representar és que diverses identitats, perfils humans, convivim sota una mateixa identitat local: el paisatge. En paraules d’ell mateix: “En funció del que som, de com actuem, del que mengem, o de l’ús que fem d’aquest entorn… anem modificant el nostre paisatge. La tècnica del collagemodifica un material que ja ha tingut un ús, una vida, una identitat, una memòria, i construeix un missatge nou.”

Així doncs, amb aquesta proposta de “Perfils Humans cartoGràfics” s’intenta explicar d’alguna manera, la bucòlica relació/estima, (a vegades, un difícil equilibri) de les persones pel seu entorn immediat, la Garrotxa, i en aquest cas la Vall d’en Bas.

L’Exposició es podrà visitar a patir del 26 d’octubre i fins el 23 de gener, tant l’artista com el consistori han convingut no dur a terme cap acte d’inauguració formal, una manera de condemnar el desacord amb la sentència que el Tribunal Constitucional dictà als líders independentistes.

Comparteix-ho amb els teus amics: