Localitzats in fraganti dos joves que pintaven grafits al centre d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Policia Municipal els ha identificat mentre estaven pintant amb esprai la façana d’un edifici del centre de la ciutat.

La matinada de divendres passat, la Policia Municipal d’Olot va localitzar dos joves que passejaven pel centre d’Olot amb un material, suposadament esprais de pintura. A través de les càmeres de videovigilància, els agents van poder confirmar que es tractava d’aquest producte i van poder fer un seguiment dels joves que es van aturar al carrer Sant Pere Màrtir. Els nois va acostar-se a la paret per fer-hi una pintada. Davant d’aquesta evidència, efectius de la Policia Municipal van identificar els nois, veïns d’Olot, i van comissar els esprais de pintura que portaven a sobre.

L’Ajuntament d’Olot ha obert un expedient per aquests fets que, segons l’Ordenança de Civisme, els pot suposar una multa de 750 euros. Els joves també hauran d’assumir el cost de les despeses de neteja de l’espai afectat per la pintada. Des de la Policia Municipal també investiguen si els nois poden ser autors d’altres pintades que han aparegut últimament a diferents punts de la ciutat.

Comparteix-ho amb els teus amics: