L’Oficina de Turisme de Palafrugell arriba al seu segon aniversari superant els 33.000 visitants

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Oficina de Turisme de Palafrugell ha celebrat el segon aniversari de la seva obertura en el nou emplaçament de l’avinguda de la Generalitat. Durant aquests primers 24 mesos d’activitat (va entrar en funcionament el 22 de març de 2013) l’oficina ha rebut més de 33.000 visitants, mentre més de 500 alumnes i grups d’estudiants han visitat el seu Centre d’Interpretació de la Gastronomia.

El nou emplaçament, a l’entrada del municipi, facilita la seva localització, i fa s’hi parin els visitants de pas i aquells que, abans, anaven directament als nuclis costaners, ja que es troba situat en un punt estratègic, prop de les vies d’accés als nuclis costaners de Calella, Llafranc i Tamariu.
Durant aquests dos anys s’ha constatat que les consultes rebudes són més extenses, més específiques i molt més personalitzades, ja que la informació és molt més acurada, al donar suport en la compra d’entrades a espais culturals i de lleure, assessorament en la compra de productes de la botiga i informar sobre la disponibilitat hotelera, entre d’altres serveis. L’equipament disposa de més espai d’atenció al públic respecte a les seves instal·lacions anteriors.

Segons el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Albert Gómez, “amb l’entrada en servei d’aquest equipament hem donat un salt qualitatiu en l’atenció turística; no en va és l’Oficina de Turisme de referència del municipi i els seus resultats en xifres de visitants avalen l’interès de la inversió realitzada en el seu moment”.

palafrugell.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: