L’Olot jugarà un amistós contra la selecció sub-23 del Japó

Comparteix-ho amb els teus amics:

El seleccionador nipó ha visitat aquest matí les instal·lacions de la Unió Esportiva Olot i ha tingut una xerrada informal amb els tècnics per conèixer el nostre mètode de treball, tant futbolístic com logístic. El combinat sub-23 del Japó vindrà a disputar un amistós a la Garrotxa el proper mes de març amb el dia encara per confirmar.

WP_20150113_021-768x403

El preparador asiàtic, Akihiko Kamikawa, acompanyat de Yuya Takaji, que ha exercit de traductor, ha gaudit d’un tour per les instal·lacions de l’Olot, tant les actuals a l’Estadi Municipal i el Morrot com una part de les noves, que s’estrenaran en breu. Kamikawa, que també entrena un equip a la Meiji University (Japó), s’ha mostrat entusiasmat amb l’estat de la gespa i el funcionament del club. L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident Josep Ros, el director esportiu Àlex Terma, el secretari tècnic David Comamala i el tècnic Antonio Rodríguez.

japo2

japo3

Un cop realitzada la ruta pel camp i de fer una ullada als nous vestidors, Kamikawa ha conegut el model de joc, l’estil i la idea futbolística que vol transmetre el club. Ha estat un intercanvi d’opinions molt interessant amb Rodri, que ha mostrat vídeos i diapositives amb els conceptes i el mètode de treball que utilitzen. Abans, el directiu Josep Ros els ha presentat l’entitat des d’una vessant més institucional, social i econòmica.

japo5

Tot plegat, per anar escalfant motors per al partit amistós que es jugarà entre la UEO i la selecció sub-23 del Japó, entrenada per Kamikawa, el proper mes de març amb data i hora encara per concretar.