L’olotí Marià Clavell, a la final del Campionat del Món de Horseball

Comparteix-ho amb els teus amics:

La selecció espanyola absoluta de horseball es planta a la final del Campionat de Món de Horseball després de vèncer a semifinals a Bèlgica, amb un resultat clar de 10 gols a 4. El gran rival serà França, que també s’ha classificat la passada nit al guanyar a l’amfitriona Portugal per 13 a 6.

Era la final esperada, i la final que es torna a repetir després del 2008 també a Ponte de Lima i el 2012 a Montpeller, en la que Clavell ja va obtenir la plata. Per la selecció espanyola és el gran repte, mai fins ara cap equip ha pogut guanyar a la temible selecció francesa absoluta en competició oficial. Avui la jove selecció, composta a més de l’olotí, per jugadors tots catalans, tindrà una oportunitat més per demostrar el gran nivell del horseball a casa nostra i aconseguir el que a nivell de clubs ja ha aconseguit en quatre ocasions que és vèncer als francesos.

Foto Mundial 7

Les seleccions femenina i sub 16, lluitaran per la medalla de bronze. L’equip femení s’enfrontarà a la selecció italiana a les 19:15 hora catalana i la Sub 16 a les 17:30 ho farà contra Bèlgica.

Tots els partits es podran veure en directe a partir de les 17 hores per HBALLTV

http://livestream.com/accounts/202492/events/5871786

La informació i seguiment de tots els resultats els trobareu a la pàgina de Facebook de Zona Horseball

https://www.facebook.com/zonahorseball/

Fotos de la Berta Barnils