L’olotí Marià Clavell, campió d’Europa per cinquena vegada

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’equip que forma part Marià Clavell en la categoria Pro-elit ha fet història el passat cap de setmana guanyant el primer or continental per al Horseball espanyol.

L’equip dirigit pel seleccionador català Pau Crous, ha conquistat la medalla d’or al Campionat d’Europa que va finalitzar ahir a la localitat francesa de Saint Lô, imposant-se als favorits, l’equip francès, en un emocionant partit que va haver de decidir-se en la prorroga amb el “gol d’or”.

En categoria Femenina les representants d’Espanya s’adjudicaven l’argent, el mateix metall que va aconseguir l’equip Sub-16.

La selecció espanyola Pro-elit estava formada per Gil Carbonés (CEEC), Marià Clavell (Malla), Adrià Crous (CH Banyoles), Gerard Garcia (Hípic GT), Miquel Julià (CEEC), el debutant Nil Seall (El Serrat), Aleix Velasco (Malla) i Carles Vilà (CEEC).

Laura Font (CH Banyoles), Irene Menéndez (CH Banyoles), Mireia Masjuan (CEEC), Andrea Valderas (CH Banyoles), i les debutants Georgina Gallart (CEEC) i Clara Purtí (El Serrat), eren les catalanes de l’equip femení juntament amb les palentines Laureana de Pardo (Glitters) i Lucía de Prado (Glitters).

De la selecció Sub-16 formaven part Jani Cabau (Malla), Electra Dumons (Hípic GT), Marian España (Malla), Laia Ferreiro (Alforges), Marlen Grundmann (CEEC) i Laura Guerrero (CEEC), i els jugadors de la comunitat de Madrid Dani Bergasa (Sharks) i Andrea Iglesias (Green Bay).

Info i foto: Federació Catalana d’Hípica