L’olotí Nan Oliveras aconsegueix el tercer lloc a la Copa Panamericana de Valparaiso

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nan Oliveras va aconseguir ahir el seu primer podi internacional d’elit a la Copa Panamericana ITU de Valparaiso (Xile) amb un meritori 3r lloc.

Oliveras va sortir en el segon grup de l’aigua a mig minut dels dos primers: Barraza (Xile) i Fernandes (Brasil). En el sector de ciclisme, al segon grup, no es van posar d’acord per donar caça als primers i es van augmentar les distàncies respecte d’aquests.

912584_10152266503567114_1177796967_n

Ja en l’útlim sector de carrera a peu, tot i no tenir molt bones sensacions, el triatleta olotí va aconseguir fer el millor parcial aconseguint així col·locar-se al podi en tercera posició. Gràcies a aquest bon resultat, Nan suma uns punts molt valuosos de cara al rànquing Mundial ITU que el permeten situar-se en la posició número 230, amb només 21 anys.

Amb aquest bon resultat, que se suma al 4rt lloc aconseguit a la Copa Panamericana ITU de Mendoza i a les dues victòries als triatlons de Muelle Barón i Tomé, Nan tenca la seva gira per Sudamérica amb molt bones sensacions i un gran estat de forma.

Demà el grup torna cap a Pontevedra, on els hi espera un calendari molt atapeït: el proper cap de setmana competirà als Campionats d’Espanya de Duatló Èlit on intentarà classificar-se pels Mundials de Duatló, i la següent setmana prendrà part a la Copa d’Europa ITU de Quarteira, on buscarà sumar més punts ITU per continuar escalant posicions al rànquing Mundial.