L’olotí Nan Oliveras torna a guanyar a Xile

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat diumenge 2 de març Nan Oliveras es va imposar al triatló Muelle Barón de Valparaiso a Xile en distància olímpica de 1500 m de natació, 40 km en bici i 10 km de cursa a peu.

En el sector de natació va sortir en el primer grup format per tres triatletes, amb mig minut d’avantatge respecta al segon grup. En la segona de les vuit voltes de ciclisme el grup es va fer més gran, arribant a la T-2 en un grup bastant nombrós, ja que el circuit era tot pla i molt ràpid.

Però en la transició de bici a córrer ja va sortir el primer a córrer i en el km 3 va realitzar un fort canvi de ritme aconseguint marxar tot sol cap a la victòria, creuant la línia d’arribada amb més de mig minut d’avantatge respecte al segon classificat.

El jove triatleta olotí continua amb l’excel·lent ratxa de resultats en la seva gira per Sud-amèrica, començant amb el quart lloc absolut en el triatló ITU de Mendoza (Argentina), continuant amb el primer lloc en el triatló de Tomé (Xile) de la setmana passada i ara amb aquesta nova victòria a Valparaiso (Xile)

Nan Oliveras continuarà fent la seva preparació a Xile a les ordres del seu entrenador Omar Gonzalez fins el 30 de març que correrà al triatló ITU de Valparaiso amb la intenció de poder anar agafant punts pel Rànquing Mundial ITU.

1978754_10152298911141000_727678564_n

Comparteix-ho amb els teus amics: