L’olotí paralímpic Xavi Porras nou embajador de “Egoísmo Positivo”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Egoísmo Positivo i Xavi Porras han decidit unir forces. L’atleta paralímpic es converteix en nou ambaixador d’un projecte que nasqué al setembre de 2015 per integrar persones amb discapacitat al món de l’esport

La primera llavor la van posar l’any 2012 els seus promotors Jesús Oliver i Alejandro Parreño amb un primer projecte solidari en favor d’AFANOC. A partir d’aquí va arribar la volta a Menorca corrent (185 km) l’any 2014 per recaptar fons per la malaltia de Sanfilippo i un constant retorn que converteixen Egoísmo Positivo en un gran projecte de valors al qual ara se suma Xavi Porras en un any en què el millor saltador cec d’Espanya participarà en els seus quarts Jocs Paralímpics el proper mes de setembre a Rio de Janeiro.

04-01 XP Egoísmo Positivo - copia

DECLARACIONS

Xavi Porras: “Quan Jesús Oliver es va posar en contacte amb mi no ho vaig dubtar. Fan falta molts projectes com Egoísmo Positivo i qualsevol suport que rebin és poc. És un gran orgull per mi convertir-me en ambaixador d’aquest projecte”.

Jesús Oliver: “La trajectòria esportiva de Xavi ens va impactar i pensem que Egoísmo Positivo podria recolzar-li en la que suposarà la seva quarta participació en uns

JJOO. D’altra banda, ens va captivar la seva extravertida personalitat, el seu caràcter guanyador i la manera d’afrontar les dificultats que s’ha trobat en la seva vida personal i esportiva”.

04-01 XP Egoísmo Positivo grupo2 - copia