L’Oncolliga convida els gironins a moure’s pel càncer en la 7a edició de la cursa Run4Cancer

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Oncolliga convida els gironins a moure’s pel càncer en la 7a edició de la cursa Run4Cancer

La Fundació Oncolliga Girona torna a convidar els gironins a moure’s pel càncer amb la tradicional Run4Cancer, aquest cop en unes dates diferents, ja que la cursa s’ha traslladat de principis de febrer a finals d’abril a causa de la situació de pandèmia. Les noves dates no seran l’única diferència d’aquesta edició, ja que enguany no hi haurà tampoc vuit seus de la cursa, com era habitual, sinó que el recorregut serà lliure, de manera que cada participant podrà triar on vol fer el recorregut de 5 km o 10 km que proposa l’organització. L’objectiu és evitar aglomeracions i complir amb les mesures de seguretat que estableixen les autoritats sanitàries per tal d’evitar contagis de la Covid-19.

Les inscripcions a la cursa es poden fer online al web de l’entitat i també presencialment de manera anticipadaen algunes poblacions on l’Oncolliga hi té delegació (es pot consultar llistat i horaris aquí).  El preu de la inscripció és de 10 euros, que es destinaran íntegrament a l’ajuda als malalts de càncer a través dels serveis gratuïts que ofereix l’entitat. Tots els inscrits fins al 14 d’abril a les 14:00h tindran garantida la samarreta commemorativa de la Run4Cancer 2021. En el moment de fer la inscripció, cal especificar a quina població s’anirà a recollir la samarreta: Figueres, Flaçà, Girona, Maçanet de la Selva, Mont-ràs, Navata, Olot, Palafrugell, Palamós, Planoles, Porqueres, Quart, Ribes de Freser, Riells i Viabrea, Riudellots de la Selva, Salt, Santa Cristina d’Aro, Tossa de Mar o Vidreres.

La Run4Cancer és una cursa solidària d’àmbit provincial que habitualment se celebra el primer cap de setmana després del Dia Mundial del Càncer (4 de febrer). L’any passat es va aconseguir superar per primer cop la xifra de 5.000 participants, repartits entre les vuit poblacions on la cursa es va celebrar de manera simultània: Figueres (Alt Empordà), Palafrugell (Baix Empordà), Planoles (Ripollès), Porqueres (Pla de l’Estany), Olot (Garrotxa), Salt (Gironès), Riudellots de la Selva (Selva Interior) i Tossa de Mar (Selva Marítima).

L’organització espera  que,  malgrat les limitacions imposades per les restriccions antiCovid, la crida a moure’s pel càncer tingui una bona resposta per part dels gironins i gironines i es pugui assolir una bona xifra de participació.

Puede ser una imagen de texto que dice "mou-tepel cancer run4cancer 2021 24 i 25 6km 10km abril #TuEtsMoltImportant Samarreta per tots els inscrits abans del 14 l'abril les 14:00h Pobles on anar a recollir la samarreta: Figueres Flaça Girona Maçanet Mont-ras Navata Olot Palafrugell Palamós Planoles Porqueres Quart Ribes de Freser Riells Viabrea Riudellots de la Selva Salt Santa Cristina d'Aro Tossa Vidreres Incripcions online: www.oncolligagirona.cat Inscripció 10€ İİİİ FUNDACIÓ ONCOLLIG GIRONA Û d'ajuda"