Aquest diumenge es recupera en format presencial, la Run4Cancer, la cursa solidària del Dia Mundial contra el Càncer

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’esdeveniment se celebrarà aquest diumenge 6 de febrer a dotze poblacions gironines Figueres, Peralada, Palafrugell, Tossa de Mar, Riudellots de la Selva, Vidreres, Anglès, Salt, Porqueres, Olot, Planoles i Pont de Molins

La sortida es farà simultàniament a totes les seus, excepte a Figueres, on es manté el format virtual

La Fundació Oncolliga Girona recupera aquest any el format presencial de la Run4Cancer, una de les seves curses solidàries més emblemàtiques, organitzada amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer (4 de febrer). Després que l’any passat s’ajornés fins a l’abril i es fes de forma virtual a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19, enguany es recupera el calendari habitual i el format que l’ha fet popular: una sortida simultània a diferents poblacions repartides pel conjunt de les comarques gironines.

Enguany s’han sumat a la iniciativa una dotzena de poblacions on l’Oncolliga hi té delegació: Figueres, Peralada, Palafrugell, Tossa de Mar, Riudellots de la Selva, Vidreres, Anglès, Salt, Porqueres, Olot, Planoles i Pont de Molins. Hi haurà un punt de sortida i un itinerari marcat a totes les poblacions excepte a Figueres, on es manté el format virtual, és a dir, que els participants podran sortir a córrer o caminar quan vulguin i fent l’itinerari que vulguin. A la resta de poblacions, la sortida es farà o bé conjuntament o bé de forma esgraonada, en funció del nombre d’inscrits que hi hagi en cada cas, per tal de seguir les mesures Covid.

Les inscripcions estan obertes online al web de l’entitat i tots els que s’hagin inscrit abans del 27 de gener rebran com a obsequi una samarreta commemorativa de la cursa. Per inscriure’s cal fer un donatiu de 10 euros a l’entitat. La informació sobre horaris i punts de recollida de les samarretes i sobre el lloc de sortida de la cursa el dia 6 de febrer estan disponibles també a la web.