L’Orfeó avança les representacions d’una temporada teatralment intensa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Enguany l’Orfeó Popular Olotí inicia la programació teatral immediatament després de les Festes del Tura per donar cabuda a totes les propostes que té programades d’aquí al Nadal, en una tardor que es preveu intensa, amb les representacions de tres produccions teatrals, dues protagonitzades per actors adults i una a càrrec de la Jove Companyia.

El proper cap de setmana del 15 i 16 de setembre a les 8 del vespre torna El sopar dels idiotes, una comèdia divertidíssima, estrenada a l’ateneu el passat mes d’abril. Les funcions ja van haver de ser perllongades a la primavera pel gran nombre de públic aconseguit.

El secret de l’èxit d’aquesta adaptació de l’Orfeó resulta del còctel format pel text de Francis Veber, el do per a la comèdia que té la seva directora, Marta Puig, així com la gran qualitat del repartiment, encapçalat per Joan Martí i Enric Masó. Ja a final de mes, els dies 29 i 30 de setembre, s’estrenarà el que serà una de les grans apostes de la temporada, tres obres de microteatre ofertes en dues sessions, a les 6 de la tarda i les 8 del vespre, de la mà d’Una Càpsula de Teatre i el seu director, Xevi Rossell. Gemma Gómez, Fona Carré, Sandra Vilarrasa, Jordi Cortés i Joan Martí donaran vida als personatges de Jericó, de Llàtzer Garcia, i Les Fúries, de Nail Labute.

El públic també podrà veure en primícia l’estrena del text inèdit El dia de la teva vida de l’escriptora olotina Jenni Rodà, interpretat per Jordi i Xevi Colom. Aquesta tardor torna a ser temps de teatre a l’Orfeó.