L’Orfeó obre el teló amb totes les mesures de seguretat

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Orfeó obre el teló amb totes les mesures de seguretat

Els darrers mesos l’Orfeó Popular Olotí ha estat treballant per tornar a obrir el teló aquesta tardor complint estrictament amb les mesures de seguretat requerides per evitar la propagació de la COVID-19. Amb el compliment d’aquestes mesures, l’Orfeó estrenarà la programació teatral que preparava per a la passada primavera i que no va poder representar pel decret d’estat d’alarma i posterior confinament.

La primera de les adaptacions teatrals que l’Orfeó presentarà el proper 10 d’octubre serà ’12 homes sense pietat’, adaptació d’una pel·lícula que ha marcat diverses generacions des de la seva estrena el 1957. Un jurat popular ha de decidir si un jove afroamericà és culpable i ha de morir a la cadira elèctrica. El genial guió escrit per Reginald Rose posa el focus sobre les decisions humanes que es prenen per egoisme o prejudicis. L’actor Jaime Blanch dirigeix un elenc format per vells coneguts d’Orfeó Teatre i noves incorporacions que defensen els rols dels 12 homes sense pietat, fins que apareix el primer dubte raonable.

L’obra es representarà els dies 10, 11, 17, 24 i 25 d’octubre a les 20h.

Totes les mesures per fer de l’Orfeó un lloc segur

Les entrades per als espectacles de tardor a l’Orfeó seran numerades i amb un apartat on s’hi ha d’apuntar el nom i cognom de l’espectador, el seu DNI i el número de telèfon, a fi i efecte de registrar la seva visita a l’Orfeó i fer-ne el seguiment, també del de les persones que s’han assegut a prop. Les entrades podran ser reservades i hauran de ser degudament complimentades abans d’accedir a la primera planta de l’Orfeó.

Es prega que s’arribi a l’ateneu mitja hora abans de l’inici de l’espectacle. El públic haurà d’esperar en una de les com a mínim dues cues que es crearan davant l’entrada principal de l’entitat, fins a ser cridats pel personal de l’Orfeó segons el número d’entrada assignat.

L’accés a l’interior de l’ateneu es farà de manera ordenada, seguint les indicacions dels acomodadors. S’evitarà en tot moment el creuament o el contacte entre espectadors no convivents o si no formen part d’un grup estable. No es permetrà a cap espectador sortir de la sala del teatre en el decurs de la representació si no és per una causa de força major.

Treure’s la mascareta dins la sala del teatre està terminantment prohibit sota qualsevol circumstància. En el moment de finalitzar l’espectacle, els espectadors romandran en els seus seients i únicament podran abandonar la localitat quan l’acomodador els ho indiqui, seguint l’ordre de la fila de seients.