L’Orfeó Popular Olotí ha inaugurat el nou ascensor

Foto: Un moment de la inauguració del nou ascensor a l'Orfeó Popular Olotí
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Orfeó Popular Olotí ja ha inaugurat el nou ascensor que permet accedir a les cinc plantes de l’edifici, i en especial la primera, on es desenvolupa el gruix de les activitats socio-culturals que setmanalment organitza o acull l’entitat.

Foto: Un moment de la inauguració del nou ascensor a l’Orfeó Popular Olotí

L’Orfeó es converteix en el primer ateneu de la ciutat a tenir ascensor, gràcies a la perseverança de la seva junta i al pla impulsat per l’Ajuntament d’Olot que té per objectiu acabar amb les barreres arquitectòniques que dificulten l’accés a les activitats promogudes en el sí d’aquestes històriques entitats.

L’obra ha costat uns 100.000 euros, finançats en la seva majoria pel consistori, a més d’una subvenció aportada per la conselleria de Cultura de la Generalitat. L’actuació ha inclòs el condicionament del local de la planta baixa adquirit per l’entitat per tal que els veïns puguin accedir a l’ascensor des del carrer Bellaire. Allà és on dissabte a la tarda va tenir lloc la inauguració oficial de les noves instal·lacions, en un acte que va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde d’Olot i regidor de Cultura, Pep Berga, i el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, a més del president de l’Orfeó Popular Olotí, Toni Bosch, acompanyat per tots els membres de la junta. La inauguració va ser amenitzada de manera molt simpàtica pels actors Jordi i Xevi Colom, socis de l’entitat, que van rebre els assistents vestits de grums. Posteriorment, es va convidar als veïns que es van apropar a l’Orfeó a fer ús de l’ascensor fins a la primera planta, on els esperava un piscolabis.

La inauguració de l’ascensor se suma a la recent compra d’un segon local a la planta baixa de l’edifici, l’espai que antigament havia acollit la Perruqueria Miquel. L’Orfeó va adquirir-lo la setmana passada amb l’objectiu de fer créixer l’espai útil de l’entitat.

Info i foto: Orfeó Popular Olotí