L’Orfeó Popular Olotí representarà Perfectes desconeguts

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Orfeó Popular Olotí representarà Perfectes desconeguts

“Això s’ha convertit en la caixa negra de la nostra vida”. Amb el mòbil a la mà i aquesta constatació, l’Eva proposa als seus amics un joc: mentre duri el sopar que es disposen a fer, missatges, WhatsApps, trucades… tot el que arribi als seus dispositius mòbils s’ha d’escoltar i llegir en veu alta. El joc proposat en una nit d’eclipsi de lluna trastocarà una trobada de parelles i amics aparentment units i sincers. Les caretes cauran i sobre la taula només se serviran veritats incòmodes, secrets inconfessables i, per postres, falsedat i decepció.

Orfeó Teatre adapta al teatre en català la pel·lícula ‘Perfectes desconeguts’ d’Àlex de la Iglesia, adaptació al seu torn del film italià estrenat el 2016 ‘Perfetti sconosciuti’, de Paolo Genovese, guanyador del David de Donatello a la millor pel·lícula i el Nastro d’argento a la millor comèdia. El mag garrotxí Nani Armengou accepta el repte de dirigir el quadre d’actors de l’Orfeó per a aquesta representació, un càsting ple d’intèrprets consolidats i amb algunes noves incorporacions que sorprendran el públic per la seva naturalitat interpretativa.

L’estrena de l’obra tindrà lloc el proper dissabte 26 d’octubre a les 20h, amb noves funcions el diumenge 27, el 2 i el 3 de novembre a la mateixa hora. Les entrades ja es poden adquirir a la Cuina de l’Orfeó.

Comparteix-ho amb els teus amics: