L’Orfeó presenta ‘La veritable Assemblea de les Dones’

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’origen de la guerra de sexes es perd en el temps. L’any 411 a.C., el dramaturg de la Grècia Clàssica Aristòfanes va plasmar les diferències irreconciliables entre homes i dones a la comèdia ‘Lisístrata’. Darrerament, ha estat el reputat actor Jaime Blanch qui ha revisat el text clàssic i ha escrit ‘La veritable assemblea de les dones’. L’autor acosta el guió a la contemporaneïtat amb humor i múltiples referències als nostres dies.

Demostra així la plena actualitat del text, alhora que el fa més proper a l’espectador d’avui. ‘La veritable assemblea de les dones’ es representarà a l’Orfeó Popular Olotí sota la direcció de l’actriu olotina Marta Puig i la interpretació dels actors d’Orfeó Teatre.

El resultat és una divertida comèdia amb tocs d’humor de vegades surrealista i situacions que el públic reconeixerà fàcilment. L’humor serà el millor aliat a l’hora de reflectir l’eterna lluita pel poder dels homes i per la supervivència i la llibertat per part de les dones, a l’hora de barrejar la realitat actual amb les reivindicacions ancestrals. L’estrena de la nova proposta de l’Orfeó està prevista per al proper dissabte 15 de març a les vuit del vespre. Les següents funcions tindran lloc a la mateixa hora els dies 16, 29 i 30 de març.

Comparteix-ho amb els teus amics: