L’Orfeó representarà El Sopar dels Idiotes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest proper mes d’abril l’Orfeó Popular Olotí portarà a l’escenari una de les comèdies teatrals franceses més conegudes, elevada a nivell mundial gràcies a la versió cinematogràfica que en va fer el seu director, Francis Veber.

El sopar dels idiotes és una divertidíssima història fonamentada sobre un reprovable comportament humà i que convida a la reflexió, com és la tendència a tractar cruelment al diferent o a l’aparentment més feble. Cada setmana una colla d’amics organitza un sopar cada setmana on competeixen pel dubtós honor de ser qui porta el convidat més idiota. Un dels amics, Pierre Brochant, comet l’error de portar fins al sopar un home a qui no coneix i que ha convidat per recomanació d’un altre.

El tret li sortirà per la culata en comprovar que el suposat idiota li provoca més problemes que no pas motius de befa. La nova proposta de l’Orfeó compta amb el segell de garantia de l’actriu i directora Marta Puig i les interpretacions d’alguns dels pesos pesants del quadre d’actors de l’entitat. Enric Masó i Joan Martí són respectivament l’amfitrió i el suposat idiota d’aquesta comèdia que també comptarà amb les talentoses vis còmiques de Fina Carré, Sandra Vilarrasa, Miquel Bosch, Xevi Peracaula i Josep Maria Puigferrer.

L’estrena tindrà lloc el proper dissabte 7 d’abril a les 8 del vespre i hi haurà noves funcions els dies 8, 14, 15, 21 i 22 a la mateixa hora. Les entrades ja es poden recollir a la cafeteria-restaurant de l’Orfeó Popular Olotí.

Comparteix-ho amb els teus amics: