L’organització de networking més gran del món arriba a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

BNI GIR Sinergia arrenca a Olot amb més de 40 membres de la Garrotxa de sectors empresarials ben diversos

Que tenen en comú empreses de la Garrotxa tan diverses com una impremta, una immobiliària o una òptica? I si això ho extrapolem a 45 professionals diferents? El que els ha unit amb un mateix objectiu -activar l’economia local a la vegada que activen la seva pròpia- és l’organització mundial BNI, les sigles de Business Networking International. Present a 68 països, BNI es va fundar ara fa 33 anys als Estats Units sota la filosofia del givers gain, que traduït vindria a ser “aquells que donin, rebran” i és que, en un món on sembla que tot està inventat, aquesta ha resultat ser una nova manera de fer -o si més no de plantejar- els negocis.

L’esperit emprenedor i empresarial de la Garrotxa, que el fa tan únic, també ha fet possible que sigui, fins a dia d’avui, el grup que ha iniciat l’activitat amb més membres, sobrepassant la quarantena. És el setè grup que es crea a les comarques gironines, sempre amb la consigna d’una persona per activitat per evitar competència dins el grup i una estricta prohibició de comissions, i el nom que va escollir la seva directora consultora, Sinergia, li escau a la perfecció perquè des de la seva formació la voluntat dels seus membres de crear aliances empresarials ha estat sempre molt present.

Després de superar una fase de preparació d’aproximadament sis mesos, ens plau enormement donar a conèixer tot el que s’està fent dins el grup BNI_GIR_Sinergia a Olot i el potencial que suposa una organització d’aquestes característiques per a l’economia local i us convidem a coneixe’l i a incorporar-lo a la realitat de la societat garrotxina.

Info i foto: Mònica Font
Membre BNI GIR Sinergia
Comunicació en Empreses