L’Undàrius espera créixer amb més activitats culturals i populars de cara a la segona edició

Girona s'ha convertit durant els darrers dies en un aparador viu de la cultura tradicional i popular catalana amb el festival Undàrius. La mostra, que és hereva del festival 'Folk a l'Estiu', que es va iniciar l'any 2001, ha abaixat el teló aquest diumenge amb un objectiu clar: tornar l'any vinent amb més activitats culturals i més variades. "Continuarem amb el nou estil, la nostra voluntat és oferir més registres diferents de cultura popular i anar ampliant el festival", ha explicat el director, David Ripoll. Des de l'organització es mostren "satisfets" amb els resultats obtinguts i asseguren que la majoria d'actes han atret un gran nombre d'assistents. El festival va arrencar el passat 3 de juliol i s'ha allargat fins aquest diumenge. Durant aquests dies s'han realitzat una vintena d'activitats, des de balls de bastons, castells, concerts o correfocs que tenien com a objectiu posar en valor la cultura tradicional catalana. El festival ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i d'entitats com Escampillem, Adac, Amics de la Sardana Terranostra, Diables de l'Onyar, Fal·lera Gironina i l'equip de cultura popular i tradicional de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Girona. El director del festival ha explicat que els concerts que s'han fet a l'aire lliure han atret un gran nombre de públic. També han atret molta gent els tallers de xuixos o de dansa, que han omplert totes les places disponibles. "Creiem que la idea ha agradat, la població s'ha sumat i veiem que és un festival que té futur, desperta simpatia", ha explicat Ripoll. Arran de l'èxit aconseguit en aquesta primera edició, el director ja ha avançat que l'organització espera tornar a repetir el festival el 2015. Això sí, ampliant-lo i comptant amb més registres de la cultura popular i tradicional catalana.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Girona s’ha convertit durant els darrers dies en un aparador viu de la cultura tradicional i popular catalana amb el festival Undàrius. La mostra, que és hereva del festival ‘Folk a l’Estiu’, que es va iniciar l’any 2001, ha abaixat el teló aquest diumenge amb un objectiu clar: tornar l’any vinent amb més activitats culturals i més variades. “Continuarem amb el nou estil, la nostra voluntat és oferir més registres diferents de cultura popular i anar ampliant el festival”, ha explicat el director, David Ripoll. Des de l’organització es mostren “satisfets” amb els resultats obtinguts i asseguren que la majoria d’actes han atret un gran nombre d’assistents.

UNDÀRIUS – ACN Un dels espectacles que s’han pogut veure durant el festival Undàrius a Girona.

El festival va arrencar el passat 3 de juliol i s’ha allargat fins aquest diumenge. Durant aquests dies s’han realitzat una vintena d’activitats, des de balls de bastons, castells, concerts o correfocs que tenien com a objectiu posar en valor la cultura tradicional catalana. El festival ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i d’entitats com Escampillem, Adac, Amics de la Sardana Terranostra, Diables de l’Onyar, Fal·lera Gironina i l’equip de cultura popular i tradicional de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona.

El director del festival ha explicat que els concerts que s’han fet a l’aire lliure han atret un gran nombre de públic. També han atret molta gent els tallers de xuixos o de dansa, que han omplert totes les places disponibles. “Creiem que la idea ha agradat, la població s’ha sumat i veiem que és un festival que té futur, desperta simpatia”, ha explicat Ripoll. Arran de l’èxit aconseguit en aquesta primera edició, el director ja ha avançat que l’organització espera tornar a repetir el festival el 2015. Això sí, ampliant-lo i comptant amb més registres de la cultura popular i tradicional catalana.

Comparteix-ho amb els teus amics: