Malgrat que la gent no ho veu gaire clar. L’ajuntament d’Olot mantindrà el mercat setmanal dels dilluns, només de productes frescos

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dilluns es manté el mercat setmanal, només de productes frescos malgrat que la majoria d’olotins prefereix que es suspengui.

Hi ha molts ajuntaments que han suspes la seva activitat dels mercats a l’aire lliure mentre duri l’estat d’alarm.

L’Ajuntament d’Olot va activar fa dues setmanes el protocol seguint les recomanacions rebudes per la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus. L’equip de govern es va reunir per avaluar la situació, establir mecanismes de prevenció de contagis i planificar l’organització dels serveis en funció de l’evolució en els contagis de SARS-CoV-2, seguint les directrius dels departaments de Salut i Agricultura de la Generalitat.

Tot i les mesures preventives a les xarxes socials, la majoria de persones no veuen amb bons ulls que es faci el mercat setmanal durant el confinament.

Fruit de les recomanacions, es va decidir mantenir la continuïtat del mercat setmanal del dilluns de productes frescos fins a nova ordre i suspendre, com a mesura preventiva, el mercat setmanal de la resta de productes per complir amb la obligació imposada per la Generalitat de Catalunya de garantir la continuïtat dels mercats d’abastament de productes frescos a l’aire lliure, sempre que es compleixin les mesures de distanciament social aprovades pel #COVID19. Per tant, aquest dilluns al Firal s’hi trobaran les parades d’alimentació però no les de roba i complements del Firalet.

Info: Ajunt. Olot / elgarrotxi.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: