Manel Fortis presentarà aquest dissabte el seu setè llibre, titulat “Podria ser el teu barri”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dia 7 de març, a les 19 h a l’Orfeó d’Olot, l’escriptor i guionista Manel Fortis presentarà el seu setè llibre, titulat “Podria ser el teu barri”.

Foto: Manel Fortis.

Els seus anteriors llibres van des del drama i les històries reals, passant per les comèdies d’aventures fins a les novel·les negres amb tocs eròtics.

Des de fa un temps, Fortis, ha encarat els seus textos cap als guions, tant per cinema, curtmetratges, micro teatres o teatre, món que l’enamora.

Ja es van estrenar els micro teatres “Ànimes negres” i “Maldat eròtica” i el curtmetratge “Ets meva” i estan en procés de producció dos curtmetratges més, titulats “El color rosa” i “Bomba ninja”, tots sortits de guions seus.

L’acte de presentació de “Podria ser el teu barri” es fa el dia 7 de març per emmarcar-lo dins del Dia Internacional de la Dona, que és el dia 8, ja que la temàtica del llibre és la violència masclista.

Començarà amb dansa a càrrec de la ballarina Milena Hidalgo, continuarà amb la presentació convencional del llibre, a càrrec de l’alcalde d’Olot, Pep Berga i de la regidora Laila El Gamouchi i una representació de micro teatre amb els actors Gabriela Balan i Dídac Fernàndez, dirigits per Rosa Caravaca, tancarà l’acte.

Tant l’espectacle de dansa com el micro teatre (basat en el llibre “Podria ser el teu barri”, que és un guió teatral) estan encarats a la Dona i a la lluita contra la violència masclista. Al mateix Orfeó es podrà adquirir el llibre que es presenta, com també els anteriors llibres de l’autor olotí Manel Fortis.