Manlleu acull la 28a Trobada Amics Motor Clàssic Manlleu de motos antigues

Comparteix-ho amb els teus amics:

La trobada serà el proper diumenge dia 4 de gener a la plaça Fra Bernadí i coincideix amb la 6a Especial Sanglas i la 5a Trobada de Strombers. El diumenge dia 4 de gener tindrà lloc la 28ª edició de la Trobada Amics Motor Clàssic Manlleu de motos antigues. A partir de les 8 del matí els participants es trobaran a la plaça Fra Bernadí de Manlleu i a les 10 h s’iniciarà un recorregut per la ciutat de Manlleu. Tot seguit es donarà el tret de sortida de la ruta, d’uns 60km, per la comarca d’Osona.

Aquesta trobada de motos clàssiques i de Citroëns Stromber de Manlleu és coneguda com el “ral·li del fred”; Per lluitar contra aquesta fama i combatre el fred es farà una parada durant la ruta on des de l’organització s’oferirà a tots els participants un brou calent.

Al voltant de les 12 del migdia es farà una aturada o reagrupament a Folgueroles per agafar ja el camí de tornada cap a Manlleu. Una vegada s’arribi a Manlleu es farà l’entrega de trofeus, obsequis i sorteigs pels participants.

En aquesta 28a edició hi haurà microcotxes exposats a la plaça Fra Bernadí que faran gaudir a tots els qui s’apropin a la plaça a veure i viure aquesta gran festa del clàssic. I com diuen els Amics Motor Clàssic Manlleu, organitzadors de la trobada, “A Manlleu… vivim el motor!”