Marc Codony assoleix molt bones marques a Palafrugell

Comparteix-ho amb els teus amics:

Bona marca de l’atleta aleví del Club Natació Olot (CNO), Marc Codony, en la prova de 600 metres lliures en la segona jornada de controls de promoció d’atletisme en pista a l’aire lliure, que va tenir lloc aquest passat dissabte 22 de febrer de 2014 a les pistes d’atletisme Josep Pla de Palafrugell. En Marc va fer un temps de 2:07:04 en aquesta distància, assolint la desena millor marca de tots els participants i la tercera millor dels alevins de primer any, que van entrar en el mateix segon.

marc-codony-web

El jove atleta del CNO també va prendre part en la sortida dels 60 metres tanques, aturant el cronòmetre en 13:14 segons, la quinzena marca dels vint-i-dos participants. Ambdós registres representen marca personal en ser inèdites fins ara.

Categoria alevina – Prova de 60 metres tanques
Marc Codony: amb 13:14, va quedar 15è dels 22 participants. Aquesta marca suposa la millor marca personal d’en Marc, inèdita fins ara.

Categoria alevina – Prova de 600 metres lliures
Marc Codony: amb 2:07:04 va assolir el desè millor temps dels dinou participants. Aquesta marca suposa la millor marca personal d’en Marc, inèdita fins ara.