Mari Gonzàlez liderarà una nova candidatura a les municipals de Les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics:

+APROP neix d’una inquietud compartida per molta gent de Les Preses, amb la idea de fer una candidatura aglutinant de moltes voluntats individuals i diferents, que d’altra manera no s’haurien manifestat. Aquesta nova iniciativa estarà liderada per Mari Gonzàlez.

El grup +APROP – ERC Les Preses sempre ha estat una formació oberta, i ara ha deixat de banda les sigles per integrar-se a +APROP, amb la voluntat de sumar energies i fer més gran i participatiu un projecte engrescador, però divers i amb diferents sensibilitats.

El primer objectiu de +APROP és el d’integrar el màxim de idees i persones; volem un poble obert al debat i al diàleg constructiu, capaç de teixir vincles i trobar complicitats per avançar cap a objectius comuns.

A +APROP observem, escoltem, proposem i actuem amb el màxim consens possible, sense defugir responsabilitats a l’hora de decidir. A +APROP apostem per la transparència; volem obrir l’Ajuntament de Les Preses; el farem accessible i proper per què tothom s’hi trobi com a casa i hi accedeixi amb la confiança de ser escoltat i atès com correspon.

El model de poble de +APROP el decidirem entre tots. Des de l’Ajuntament actuarem com a catalitzador de les inquietuds socials, liderarem els projectes de la ciutadania i apostarem decididament per actuacions que tinguin un impacte positiu per a totes les famílies.

Des de +APROP presentarem un programa que pensa en tothom. Posem especial èmfasi en els aspectes socials, culturals i mediambientals, que impliquin tot el teixit associatiu, industrial i comercial del poble. Volem que tothom senti que avancem junts.

L’objectiu és que tothom se senti part del projecte +APROP, sense excloure a ningú, amb atenció especial als nens, joves i gent gran. Farem nostres les inquietuds de les famílies i buscarem la conciliació en la mesura que els serveis i els espais serveixin per incentivar activitats conjuntes i accessibles a tothom.

Totes els entitats del municipi (molts de nosaltres en formem part) continuaran essent claus per a +APROP, per dinamitzar el poble i reunir-ne la seva gent. Adequarem espais i infraestructures. Proposarem treballar en xarxa per donar visibilitat a les propostes que reverteixin directa o indirectament al poble.

Des de +APROP establirem i renovarem sinergies amb els municipis veïns; amb treball conjunt i fent senyera de la nostra identitat, compartirem projectes i exportarem la nostra manera de fer. Enfortirem lligams i projectarem Les Preses en els aspectes socials, culturals, econòmics i mediambientals amb la feina ben feta, sense improvisacions.

A +APROP sumem voluntats. Però +APROP continuarà, ara i sempre, essent un grup obert. Volem que +APROP sigui de tothom.

Comparteix-ho amb els teus amics: