Maria Pulido de l’Institut La Garrotxa guanyadora del CATSKILLS DE MODA

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dilluns 20 de juny es va celebrar a l’Institut La Garrotxa la 2a edició del CATSKILLS de Tecnologia de la moda.

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb els cicles que estan cursant. Es celebra cada dos anys, i consisteix en mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition.

El campionat, dividit en dues proves, una de confecció i una altra de disseny va tenir lloc a l’institut La Garrotxa entre les 9 del matí i les 19:00h sota l’organització del Departament de Moda i amb la col·laboració i patrocini de la multinacional d’origen alemany Freudenberg i la de l’empresa Olotina ETNIA que han aportat els premis per les guanyadores.

El tribunal, composat per professorat de l’especialitat i dos membres d’empreses del sector, han considerat que els tres treballs tenien molt bon nivell. Els resultats han estat excel·lents pel Garrotxa doncs les seves alumnes, Maria Pulido i Maite Ponce de León, s’han classificat en primera i tercera posició respectivament. En segon lloc s’ha classificat Emma Compaña de l’Institut Anna Gironella Mundet de Barcelona. Totes elles han valorat molt positivament l’experiència i han realitzat uns treballs de molt bona qualitat.

Els guanyadors dels 29 Skills de Catalunya, seran els representants per anar a competir a L’SKILLSPAIN, que es farà l’any vinent a Madrid.

ies garrotxa 2

ies garrotxa