Marta Gabaldà i la Noemí Primo presenten el llibre: “La armonía del orden: mente y espacio”

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Marta Gabaldà i la Noemí Primo, han escrit el llibre “La armonía del orden: mente y espacio” que és el fruit de la unió de dues disciplines, la psicologia i l’interiorisme, la ment i l’espai, i la relació que hi ha entre ells.

Resultat d'imatges per a "La armonía del orden: mente y espacio"

És un llibre que ens fa reflexionar sobre com ens identifiquem amb els nostres espais, i com ressonen amb la nostra personalitat. Si guardem “per si de cas…” ja sabem que a darrere hi ha pors i inseguretats, si tenim la casa molt ordenada, tenim un cert ordre mental, en canvi, si tenim la casa molt desordenada, tenim caos mental. I molts d’altres exemples que trobaràs al llibre.

Sinòpsis del llibre:

“La armonía del orden” és un llibre dedicat a totes aquelles persones que anhelen i desitgen portar una vida més plena. En ell, expliquem com mitjançant primer, posar ordre en la nostra ment i després en el nostre espai podem aconseguir-ho.

En aquest manual, aprendràs entre moltes altres coses, a com fugir de la tremenda monstre de la complicació, i com exercir aquest hàbit pot resultar gratificant i alliberador.

Al llarg de les seves pàgines, t’oferirem eines molt útils que t’ajudaran a estalviar temps, diners i disgustos, però sobretot gaudiràs plenament de ser l’artífex de la teva pròpia transformació personal.

Amb la lectura d’aquest llibre, et donaràs compte de que al deixar anar i deixar anar tot allò que no necessitem, pot convertir-nos en persones més serenes, efectives, satisfetes i felices. I el més important de tot que el realment urgent és … .Ser FELIÇ.

Marta Gabaldà:

Va néixer a Vic (Barcelona) i va començar la seva carrera com a dissenyadora d’interiors. Va estudiar a l’Escola de disseny La Massana i va obrir el seu propi negoci d’interiorisme al finalitzar els estudis. Allà va aprendre a través del disseny i observació de centenars de cases, pisos i empreses, la relació entre les persones i els seus espais.

Anys després va estudiar Psicologia a la UOC i quan va acabar, va aplicar el coneixement de la psicologia humanista per a enriquir la visió dels espais i al seu torn aportar els beneficis de l’ordre dels espais en el procés terapèutic. Pots consultar la seva web.

Actualment es dedica a les reformes psicològiques integrals (persona i espai), té consulta en creixement personal, i és formadora del mètode psicològic (Magabu) que té com a objectiu ordenar la vida de les persones seguint les estacions de l’any per viure en harmonia amb les diferents energies que ens envolten i que van canviant cíclicament.

Noemí Primo:

Nascuda a Bilbao, actualment residint a Barcelona. És psicòloga per la UOC (N.C. 26197), músic pel Conservatori Superior de Bilbao i Màster en Musicoteràpia per l’ISEP.

En l’actualitat, el seu treball es troba centrat en compartir, ensenyar i difondre habilitats i recursos per aconseguir l’ordre Mental i el Benestar integral mitjançant tots els recursos que ha anat adquirint durant el seu bagatge personal i professional. S’ha especialitzat en Tècniques de Tercera Generació (gestió emocional, mindfulness, hipnosi, eneagrama, EMDR, etc.). És creadora i directora del seu propi projecte “Yume”, i d’un mètode de teràpia de desenvolupament personal (TCP) en honor al seu pare Carlos Primo.