‘Mascotes 2’ i ‘Lola i els seus germans’ s’estrenen en català aquest divendres

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres, 9 d’agost, acollirà dues estrenes de cinema en català. D’una banda, el film d’animació Mascotes 2 s’estrena doblat al català, i de l’altra, la comèdia dramàtica francesa Lola i els seus germans s’estrena doblada i també en versió original francesa subtitulada en català. El doblatge i la subtitulació dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Mascotes 2

Universal Pictures distribueix aquest film dirigit per Chris Renaud, el mateix director de la primera entrega. També repeteix el guionista Brian Lynch.

En Max estima la seva propietària, la Katie. Viu en un edifici de Manhattan i gaudeix de la vida secreta que tenen les mascotes quan els humans van a treballar. La rutina del Max farà un gir el dia que la Katie el porta al veterinari i conegui un grup de mascotes amb problemes psicològics.

Lola i els seus germans

Jean-Paul Rouve dirigeix aquest film interpretat per Ludivine Sagnier, José García, Jean-Paul Rouve, Ramzy Bedia, i Pauline Clément.

En Benoit serà pare sense estar preparat. La Lola coneix en Zoher tot just quan deixa llestos els tràmits del seu divorci. El futur professional del Pierre es complica. Aquests tres germans intentaran mantenir-se units, tot i que tot plegat amenaça de separar-los.