Més de 100 actes culturals programats per aquesta tardor a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui s’ha presentat la programació cultural per aquesta tardor: d’ara i fins al desembre de 2015 formada per més d’un centenar de propostes organitzades tant des de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot com per les entitats de la ciutat amb la voluntat que tothom hi trobi allò que li interessa.

La programació es recull en una nova edició del llibret Olot Cultura amb una fotografia de portada de Joan Puigdemont (Putxy). També es pot consultar a www.olotcultura.cat.

1442229557

Demà es comencen a vendre les entrades per als espectacles de pagament a través d’un nou sistema millorat per a l’usuari i se segueix sense cobrar comissions de venda.

Teatre, música, dansa, exposicions, xerrades, cinema… com sempre, la programació d’Olot Cultura es presenta variada tant en tipus d’activitats com en formats i continguts amb la idea d’abarcar totes les preferències i gustos del públic.

Tota la programació es recull en la vuitena edició de l’agenda Olot Cultura amb la voluntat que sigui una eina útil per als ciutadans, per tenir-la sempre a mà i per organitzar-se i poder-se planificar. La fotografia de la portada sempre s’encarrega a un fotògraf local i, en aquest cas, és obra de Joan Puigdemont, conegut com a Putxy. L’agenda es pot recollir als equipaments culturals de la ciutat.

PROGRAMACIÓ DE MÚSICA
La programació musical comptarà amb una combinació de propostes de diferents estils: clàssica, moderna, jazz, etc. Un any més, a Olot es podrà gaudir d’un concert de piano d’alt nivell a càrrec del guanyador del concurs Maria Canals. En l’apartat de clàssica, també destaca el concert de Nadal, en el qual s’interpretarà la Missa en mi bemoll de Franz Shubert. El cicle Jazz Olot d’aquesta tardor està dedicat a la fusió dels estils de jazz i flamenc i l’àmbit tradicional l’ocuparà un concert d’Artur Blasco coincidint amb Sant Lluc. Pel que fa a la música moderna, hi haurà un doble concert amb el grup local Rooms i els catalanoholandesos Harvest, la presentació del disc de la banda garrotxina The Rusties Blues Band i un concert de Dinatatak. Per al públic familiar la cantant Gisela presentarà el musical Gisela y el libro mágico, amb peces musicals de Disney.

PROGRAMACIÓ D’ARTS ESCÈNIQUES
Olot Cultura presenta aquesta tardor un cicle dedicat a Shakespeare sota el títol In between, amb el qual Olot se suma a la commemoració dels 400 anys de la mort de Shakespeare (2014) i dels 450 anys del seu naixement (2016). S’hi podran veure des de propostes de gran format com el musical On the beat (una versió en clau hip-hop de El somni d’una nit d’estiu) fins a propostes petites com Micro-Shakespeare (una producció de Laitrum Teatre i Toti Toronell per encàrrec del National Theatre of Great Britain). Hi haurà també un Hamlet amb titelles gegants, les obres completes de Shakespeare amb teatre d’objectes o un monòleg, en què Manel Barceló interpretarà tots els dolents de Shakespeare, entre d’altres.
Aquesta tardor també s’ha programat un bloc de propostes dedicades al moviment que inclouran tres espectacles de circ que se celebraran durant un cap de setmana, un espectacle de dansa aèria i mapping de la compayia Cobosmika que es podrà veure en el marc de Lluèrnia i una proposta de circ al voltant de Nadal.
Per als més petits, el Teatre Principal tornarà a acollir el festival El més petit de tots, amb dos espectacles pensats per a nens i nenes d’1 a 5 anys.

PROGRAMACIÓ DELS MUSEUS D’OLOT
A més de les exposicions dedicades a Miquel Plana i Marian Vayreda que es van inaugurar durant les Festes del Tura, els Museus d’Olot organitzen un seguit d’activitats enfocades a la divulgació de l’art i el patrimoni cultural coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni i amb la Fira de Sant Lluc: xerrades, visites guiades, etc. Pel que fa a les activitats relacionades amb l’àmbit de les ciències i el patrimoni natural, el Museu dels Volcans acollirà una mostra dedicada als líquens i se celebrarà la Nit dels Volcans. D’altra banda, els Museus d’Olot tornaran a organitzaran una jornada de formació sobre museus i recursos digitals.

VENDA D’ENTRADES PER ALS ESPECTACLES DE PAGAMENT
A partir de demà 15 de setembre, a els 10 h del matí, es posaran a la venda les entrades per als espectacles de pagament per internet a través del web olotcultura.cat i també de forma presencial a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria, en els horaris habituals. Aquesta tardor l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot estrena un nou sistema de venda d’entrades més àgil, amb més possibilitats i amb més comoditats per als usuaris, i se segueix sense cobrar comissions.

TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ