Més de 225 persones fan la primera remullada de l’any a Sant Feliu de Guíxols

Cedida per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols: Diversos participants que s'han llançat a l'aigua aquest divendres 1 de gener del 2016.
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’activitat lúdica està organitzada pel Club Aquàtic Xaloc i el Centre Excursionista Montclar amb la col·laboració del consistori

Cedida per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols: Diversos participants que s'han llançat a l'aigua aquest divendres 1 de gener del 2016.
Cedida per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols: Diversos participants que s’han llançat a l’aigua aquest divendres 1 de gener del 2016.

Més de 225 persones, unes 70 menys que l’any passat, han participat aquest divendres a la una del migdia en el primer bany de l’any a la platja de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Els núvols, la fred i la baixa temperatura de l’aigua no ha esta cap impediment perquè petits i grans hagin saltat al mar per donar la benvinguda al 2016. Aquesta iniciativa està organitzada pel Club Aquàtic Xaloc, el Centre Excursionista Motnclar i compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la vila. En un principi només hi participaven un grup d’amics que van impulsar aquesta iniciativa però, avui en dia i després de divuit anys, ja compta amb centenars de participants i centenars més que s’ho miren curiosos des del passeig.

Enguany, aquesta activitat també s’ha fet a Tossa de Mar i en altres punts de la costa catalana.