Més de 280 inscrits al 12è Triatló Internacional B d’aquest diumenge a Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles i la Federació Catalana de Triatló organitzen aquest diumenge 5 de juny del 2016 a partir de 2/4 de 9 del matí el XII Triatló Internacional de distància B de Banyoles.

El triatló comprèn les distancies següents: 2.200 metres de natació, 80 quilòmetres de ciclisme, 20 quilòmetres de cursa a peu. La sortida de la prova de natació serà des del Club Natació Banyoles.

El recorregut de la prova de natació és de forma rectangular a l’Estany de Banyoles, al qual es donen dues voltes. A la prova de ciclisme no està permès anar a roda i es faran 2 voltes a un recorregut circular: del parc de la Draga, direcció Melianta per la carretera de Figueres i fins a Esponellà on es girarà per tornar cap a l’Estany, per arribar fins a Sant Miquel de Campmajor i tornar a l’Estany. A la cursa a peu els triatletes hauran de fer 3 voltes a un circuit de 6,65 quilòmetres al voltant d’una part de l’Estany, en un recorregut totalment pla.

Aquest dilluns ja hi havia 287 inscrits a la prova. Encara queden places lliures per participar-hi i podeu tramitar la inscripció al web www.triatlo.org fins aquest dimecres 1 de juny a les 12 de la nit.

cartell Triatló B