Més de 300.000 persones gaudeixen del grup olotí Trik Trak Tabalers a la Festa dels Supers

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat diumenge dia 18 d’octubre el grup de joves Trik Trak Tabalers d’Olot va participar en la Festa dels Súpers, a l’anella Olímpica de Montjuïc, a Barcelona.

12168884_10153695333136703_1309385172_o
Foto: el grup de joves Trik Trak Tabalers d’Olot

Aquest és el cinquè any consecutiu en què l’organització compta amb la percussió d’aquesta banda, formada per joves d’entre 12 i 21 anys. Els membres ho valoren com una experiència molt positiva, allà ja s’hi senten com a casa retrobant-se any rere any amb les persones que van fer possible tot aquest projecte i també pel fet de poder-se obrir fora de la comarca tot i ser tan joves i per poder formar part d’un esdeveniment tan concorregut arreu de Catalunya.

Més de 300.000 persones gaudeixen de la Festa dels Súpers

Unes 305.000 persones han passat aquest cap de setmana per la 19a Festa dels Súpers, que un any més s’ha fet a l’Anella Olímpica de Montjuïc. Una tercera part dels assistents han gaudit de l’espectacle central d’enguany, ‘Arkandú’, que s’ha representat tres vegades i que ha traslladat al públic a un món de màgia i circ. En un comunicat, el director del Canal Super3, Dani López, ha destacat que aquesta cita “s’ha convertit en un fenomen transgeneracional amb la identificació, la participació o la conciliació familiar de diferents generacions”. Durant tot el cap de setmana petits i grans han pogut gaudir de manera gratuïta de més de 150 activitats repartides per tot el recinte, organitzades per més de 60 entitats i empreses.

Pérez, Júlia: Vista general de l'esplanada de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, amb la Festa dels Súpers i en l'espectacle 'Arkandú' .
Pérez, Júlia: Vista general de l’esplanada de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, amb la Festa dels Súpers i en l’espectacle ‘Arkandú’ .

L’espectacle central de la Festa, ‘Arkandú’, l’han vist més de 100.000 persones en les tres representacions que s’han fet. De fet, el títol d’aquest muntatge era la paraula màgica que s’havia de pronunciar per tal d’alliberar la Lila de la Trampa Macabra que ha ideat el dolent del Super3 –el Senyor Pla-.

Disc de platí

Després de l’èxit del disc “Connectem”, que dissabte va rebre el disc de platí, aquest diumenge, i en només quatre dies a la venda, el nou disc del Super3, ‘Arkandú’, ja és disc de platí, superant les 40.000 còpies venudes. Aquest treball es posarà a la venda a totes les botigues aquest dilluns. El disc inclou tretze cançons noves cantades per la Lila, en Desmond, la Pati Pla i la resta de la família del Super3. Hi ha temes com ‘Jo vinc d’un món de foc’, amb la participació de l’OBC i la coral Esmuc, o ‘It’s amazing’, en què la línia habitual del canal Super3 de promoure l’anglès fa un pas més per acostar altres llengües als més petits.

En aquesta 19a edició s’ha ampliat el recinte d’aquest esdeveniment, ja que enguany també ha ocupat el Palau Sant Jordi, on s’han fet activitats relacionades amb el bàsquet. En total, els assistents han pogut gaudir de més de 150 activitats, que han organitzat 60 entitats i empreses així com d’una cinquantena d’espectacles. Tot plegat, en un espai que ha ocupat 68.000 metres quadrats de l’Anella Olímpica. ACN.