Més de 500 nens cantaran plegats al pavelló d’esports d’Olot aquest diumenge

Comparteix-ho amb els teus amics:

Diumenge es podrà veure l’onzena edició de la Cantània, que aquest any porta per títol Babaua. Les desventures de Mimí.

Diumenge, a les sis de la tarda al pavelló d’esports, es podrà gaudir de l’onzena edició del Cantània a Olot. Un projecte en què participen diverses escoles de la comarca, que preparen un repertori de cançons durant el curs que interpreten plegades en una cantata multitudinària. Més de cinc-cents nens i nenes actuen acompanyats d’una banda de músics professionals i de dos solistes.

cantania

La cantata d’aquest any porta per títol Babaua. Les desventures de Mimí, i és obra de Jordi Domènech (música) i de Pere Riera (text). La Mimí és un jove innocent preocupada pel seu aspecte i amoïnada perquè cap dels seus pretendents no li fa el pes. Cupido diu que l’ajudarà a canvi que l’acompanyi en un viatge per l’espai i el temps. En aquest trajecte la Mimí descobreix persones i fets que han estat importantíssims i això li farà restar importància a totes les banalitats que li havien preocupat fins llavors.

Aquest any hi participen les escoles Cor de Maria, Sant Roc, Volcà Bisaroques, Petit Plançó, Escola Malagrida, Escola Pia, Escola Llar-Luís Maria Mestres, i Morrot d’Olot. També cantaran alumnes dels centres de la Garrotxa: Rocalba (Sant Feliu de Pallerols), Castanyer (Sant Joan les Fonts), La Bòbila (les Preses), Verntallat (la Vall d’en Bas).

El projecte Cantània és una proposta de l’Auditori de Barcelona que acullen ciutats d’arreu de Catalunya. En total, al final de curs, uns 42 mil nens de 3r, 4t, 5è i 6è de primària hauran interpretat la cantata Babaua. Les desventures de Mimí.

Font: Olot Cultura
Foto: Martí Albesa