Més de 60 cosidores van participar al Dia Mundial del Patchwork de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte s’ha celebrat el Dia Mundial del Patchwork al nostre municipi, una activitat pensada per donar protagonisme al món del patchwork i relacionar a totes les persones que s’hi dediquen. La diada s’ha iniciat a les 10 del matí on totes les participants s’han agrupat per dur a terme el que més els apassiona, cosir i gaudir de la millor companyia.

Al llarg de tot el dia han passat més de 60 cosidores a l’espai del Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts per elaborar “Blogs”, en total se n’han confeccionat 96 que s’han utilitzat per dissenyar una manta final.

Patchwork

A les sis de la tarda, i com a cloenda de la diada, s’ha sortejat la manta entre totes les participants i la guanyadora ha estat la Margarita Passoles d’Olot ,  El grup de patchwork de Sant Joan les Fonts han valorat molt positivament tot el desenvolupament de la jornada, un dia on el bon ambient i el patchwork han estat els protagonistes indiscutibles. Com és tradició, el grup que organitza cedeix el relleu al de l’any següent, i el grup encarregat de l’organització del Dia Mundial del Patchwork 2015 serà l’Associacio de Patchwork la Garrotxa.