Més de 700 gimnastes competiran aquest cap de setmana al 3r Torneig Ciutat d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El pavelló Pla de Llacs s’emplenarà durant tot el cap de setmana amb més de 700 esportistes

Aquest cap de setmana uns 700 gimnastes d’entre 6 i 20 anys, tant femenins com masculins, seran els protagonistes de la tercera edició del Torneig Ciutat d’Olot organitzat pel Gimnastic Osona. Al pavelló Pla de Llacs la majoria de clubs que participaran seran catalans, però també n’hi haurà de Madrid, Menorca, Astúries i Aragó.

Aquest augment del nombre d’esportistes participants confirma l’èxit del torneig i la bona organització del club, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot. A nivell competitiu s’hi podrà veure des de la gimnàstica d’escola fins a gairebé la gimnàstica d’elit amb les categories de via olímpica tant de masculina com de femenina.

Com a novetat, i a causa de la gran evolució tècnica de la secció de gimnàstica del CGO, el torneig comptarà gimnastes olotines que s’han preparat de valent per endur-se el màxim de guardons a casa.

Aquesta és la cinquena temporada de funcionament del Club Gimnàstic Olot, que va néixer del Club Gimnàstic Osona, especialitzat en l’organització de competicions. L’any 2012 el club osonenc es va instal·lar a la capital de la Garrotxa.

Foto: Dia de competició al 2n Torneig Ciutat d’Olot Gimnàstica Artística – Ajunt. Olot

VÍDEO ARXIU RELACIONAT: