Més de 80 vehicles participen en el Rally dels Volcans

Comparteix-ho amb els teus amics:

Més de 80 vehicles participen en el Rally dels Volcans

Foto: El pilot Juan Pedro García amb el copilot Sergi Giralt amb un Autobianchi A112 Abarth del (1984) – @CerdanyaR

Amb 83 participants sortits des de la preciosa Torre Malagrida d’Olot, la XVI edició del Clàssic dels Volcans, amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, va viure novament una intensa jornada de regularitat per a vehicles clàssics, marcada en tot moment pel compliment d’un protocol Covid-19.

Els clars vencedors van ser Juan Pedro García i Sergi Giralt, amb un Autobianchi A112 Abarth, que van saber gestionar des del primer tram, un avantatge important per acabar amb una còmoda diferència sobre els següents classificats.

Darrere, quasi tots els participants van viure una jornada de “remuntada”, a causa del retard acumulat als primers metres d’aquesta llarga i tècnica prova de la Garrotxa.

Els segons classificats van ser D.Garrigolas-A.Fábrega (VW Golf), també primer equip del Motor Antic Garrotxa, després de recuperar molts punts perduts a l’inici, i de superar un ensurt mecànic al darrer sector de regularitat. Tercers van acabar C.Bracons-M.Silva (Peugeot 205 GTI).

Destacar també la recuperació de J.LópezJ.Peradalta (Porsche 944 S), guanyant posicions fins al final, arribant 4ts, just per davant de BassasBasart (Seat 124).
Els dos darrers sectors de regularitat, tècnics i amb alguna sorpresa, van resultar ser decisius per a molts equips, que van perdre totes les opcions d’aconseguir un bon resultat final.

El premi Pares i Fills va ser per Felip Rigat-Ana Rigat, els primers classificats de la categoría C, els vehicles més antics, van ser Francesc i Joaquim Segú amb un Porsche 914, la Copa Petits Tot Darrere pel Renault 8 de Joan B.DíazErik Farrés, i la millor escuderia classificada va ser la Mediterrània.

La jornada va acabar amb una discreta entrega de Trofeus amb la presència de l’Alcalde d’Olot, Josep Berga Vayreda, que va mostrar la seva admiració per la qualitat dels vehicles clàssics participants en la prova olotina.

Cerdanya Racing va utilitzar en aquesta prova el sistema ANUBE de resultats i seguiment GPS. Tant per l’organització com per als participants, va ser un èxit, ja que van poder gaudir de la tecnologia més moderna per a proves de regularitat, amb una efectivitat i seguretat impecables.

Classificació Final

Classificació Final per Grups

Info: Meli / Cerdanya Racing