Més d’un centenar de persones a la Ruta Teatralitzada per Sant Esteve d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Ruta Teatralitzada pel nucli de Sant Esteve d’en Bas de dissabte va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de persones.

L’itinerari va sortir a les deu del vespre de la Plaça Major del poble per fer pinzellades sobre el patrimoni històric i paisatgístic de la Vall d’en Bas amb les intervencions humorístiques de l’actor Jordi Borràs i de les explicacions de l’empresa EducArt. L’església de Sant Esteve, el Mur i el Carrer de la Creu i la Plaça de l’Ajuntament van formar part del recorregut va allargar-se prop d’una hora i mitja. La Ruta Teatralitzada per Sant Esteve és una de les activitats d’estiu de caràcter familiar que enguany s’han programat des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas per cobrir el buit de programació que hi havia per aquest tipus de públic. Per al mes d’agost s’han organitzat una sessió de cinema a la fresca i una gimcana nocturna en família.

Per altra banda, a la projecció del Liceu a la Fresca, que es va fer divendres al vespre al parc de l’estació de Sant Esteve hi van assistir una setantena de persones. Es va poder veure la projecció de l’Òpera Il Trovatore de Giuseppe Verdi. Enguany ha estat el segon any a la Vall d’en Bas s’ha pogut gaudir d’aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament i emmarcada en la programació de Concerts d’Estiu de la Vall de l’Associació Musical.

Info i foto: Ajunt. La Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics: